Help

Deelnemen aan een pronostiek

Men kan deelnemen aan een pronostiek nadat er een gebruikersnaam en een wachtwoord zijn toegewezen. De eerste maal zal de speler een e-mail krijgen om te bevestigen. Daarna blijven de gebruikersnaam en het wachtwoord geldig voor alle komende pronostieken. Bij een nieuwe pronostiek zal een speler eerst moeten toegewezen worden aan deze pronostiek. Daarna kan hij dan zijn pronostiek invullen.

Naar boven

Pronostiek bekijken van elke speler

Na het kiezen van het juiste evenement en speeldag, zal men de pronostieken van alle spelers kunnen bekijken. De pronostieken van elke wedstrijd die reeds aangevangen is of reeds gespeeld is zal worden getoond. De andere zullen worden weergegeven door een vraagteken (?).

Naar boven

Punten bekijken

De punten kunnen worden bekeken na een keuze te hebben gemaakt van het juiste evenement.

Naar boven

Aanmelden en afmelden

Een speler kan zich aanmelden door linksboven op de link 'Aanmelden' te klikken. Na het ingeven van de juiste gegevens, zal de gebruiker toegang hebben tot zijn pronostiek (extra links worden zichtbaar). Een speler kan zich afmelden door op de link 'Afmelden' te klikken. Als een speler na één uur geen gebruik meer heeft gemaakt van de website, zal hij automatisch worden afgemeld!

Naar boven

Wachtwoord vergeten

Als een speler zijn wachtwoord vergeten is, kan hij op de pagina van aanmelden, klikken op de link 'Wachtwoord vergeten?'. Na het ingeven van de juiste gebruikersnaam zal er een e-mail worden gestuurd naar het bijbehorende e-mailadres. Hierin zal het nieuwe wachtwoord staan. Indien een speler zijn gebruikersnaam vergeten is, moet hij contact opnemen met de beheerder van de website.

Naar boven

Mijn gegevens wijzigen

Na het aanmelden zal er links boven een extra link verschijnen om de gegevens te wijzigen. Hierin kan tevens het wachtwoord worden gewijzigd indien gewenst. Zie 'Legende en afbeeldingen' voor meer informatie.

Naar boven

Ingeven van de pronostiek

Na het aanmelden kan de pronostiek worden ingegeven. Kies een evenement en een speeldag om de pronostiek in te geven. De pronostiek kan worden ingegeven en gewijzigd tot de wedstrijd wordt aangevangen. Is de wedsrijd reeds aangevangen of reeds gespeeld, dan zal de speler zijn gok niet meer kunnen wijzigen. Vergeet zeker niet uw gegevens op te slaan na het ingeven van de pronostiek! Zie 'Legende en afbeeldingen' voor meer informatie.

Naar boven

Legende en afbeelingen

Help Help: klik op deze knop om meer te weten te komen over het item waarbij het is geplaatst.
Aanpassen Aanpassen: door op deze knop te klikken, kunnen gegevens worden aangepast.
Opslaan Opslaan: door op deze knop te klikken zullen de ingestelde waarden worden opgeslagen.
Annuleren Annuleren: door op deze knop te klikken zullen de ingestelde waarden worden genegeerd en NIET worden opgeslagen.

Naar boven

Deze website is getest in IE 8.0 en Firefox 3.6. U gebruikt other 0
draaiende voetbal
Aanmelden